Problemen met uw riool?

Problemen met uw riool?

Problemen met uw riool?

Rioolwerkzaamheden

Wie zijn wij

Altena-Rioolservice is sinds 10 jaar actief op het gebiedt rioleringen. Sinds 6 jaar zijn wij gevestigd in ons pand in Genderen. Altena-Rioolservice is totaal aanbieder op het gebiedt van Rioleringen. Zo werken wij voor grote aannemers met betrekking tot het leggen van hoofdrioleringen, maar kunnen wij ook de particuliere klant voorzien als het gaat om aanleg, ontstoppen, reinigen, in beeld brengen en renoveren.

 

De aannemer / Overheidsinstelling

Voor de grote aannemers, gemeentes en provincies, werken wij met grote regelmaat in de aanleg van hoofdrioleringen. Wij hebben ervaring in het plaatsen van betonbuizen met de daarbij behorende putten tot aan persleidingen en pompputten. Voor het realiseren van de hoofdriolering investeren wij met regelmaat in nieuwe materialen, om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

De Particulier

Ook op het gebiedt van de particuliere klant, kunnen wij de uitkomst aanbieden. Zo zijn wij in het bezit van een hogedruk unit, verenmachines en rioolcamera`s om ieder probleem vakkundig te kunnen bestrijden. Tevens hebben wij een ruime ervaring in de aanleg en renovatie van huisaansluitingen.

Wij ontstoppen uw riool in de volgende dorpen, zonder voorrijdt kosten: Wijk en Aalburg, Veen, Andel, Eethen, Genderen, Babyloniënbroek, Meeuwen, Giessen, Rijswijk en Dussen.

Mocht u in: Almkerk, Sleeuwijk, Werkendam, Hank of omliggende dorpen / steden wonen? Bel dan gerust naar wat de opties zijn, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.

 

Hogedruk Unit

Wij zijn in het bezit van een mobiele hogedruk unit. Deze unit levert een maximaal aantal bar van 200 bij 60 liter water per minuut. Met deze unit kunnen wij een kleine leiding van 75mm tot een grote leiding van 315mm reinigen. Bij de hogedruk unit hebben wij verschillende spuitkoppen, omdat niet iedere verstopping dezelfde aanpak vereist. Zo kunnen wij vuil frezen (kalk en urine steen), maar ook zand verwijderen uit een buis. Tevens kunnen wij onze Unit inzetten als pomp om een riool leeg te pompen, maar denk ook aan putten en kelders.

 

Veren machine

Met onze veren machine kunnen wij de kleinste leidingen bedienen. U moet dan denken aan leidingen van 32mm tot 75mm. Wij beschikken over verschillende diameters veren om op die manier door de moeilijkste bochten te komen.

 

Riool camera

De rioolcamera maakt het riool inzichtelijk. Met onze camera kunnen wij breuken, verstoppingen, zonken en andere ongeregeldheden opsporen. Met de zend en zoek functie kunnen wij door middel van een zender en ontvanger een probleem feilloos detecteren en boven de grond uitpeilen. Op deze manier graven wij uiterst gericht. Met deze functie kunnen wij ook uw riool inzichtelijk maken.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend een email sturen en / of bellen met ons.

Problemen met uw riool of bestrating?
Wij lossen deze voor u snel en vakkundig op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht